Wat doet een massage met je?

Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en verhoogt een gevoel van tevredenheid, o.a. door de aanmaak van endorfines. Dit hormoon werkt positief in op pijn, angst en spanning. Simpelweg gezegd: het ontspant je. Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. De doorbloeding wordt geactiveerd en de spieren worden soepeler waardoor je minder last hebt van stijfheid door bijvoorbeeld zittend werk of sport. Kortom, door een massage kom je letterlijk beter in je vel te zitten. Behalve je lijf heeft ook je hoofd er baat bij. Door de aanraking wordt je soms eindeloze gedachtestroom doorbroken en krijg je meer ruimte in je hoofd.

Doelgroep

Ik richt mij in mijn praktijk aan huis op de doelgroep mannen, om juist hen te helpen meer in verbinding met hun lijf te komen.

Ontspanningsmassage

Introductie massage € 35,- Ontspanningsmassage € 45,-
Vijfstrippenkaart € 200,-

Hotstone massage

€ 50,-.

Stoelmassage

€ 20,-, kan ook op locatie, vraag naar de tarieven.

Tevreden klanten

Klaas

4.5/5

I got a massage today. Recommended. Misschien niet zo snel iets wat 'Klaas' zou doen, maar toch ga ik dit aanraden. Mijn zwager Cees is een tijdje geleden begonnen met het masseren van mensen met name uit zijn eigen omgeving, en hij is bereid om deze kring te vergroten. Over een paar dagen hopen we weer richting Azie te vliegen, dus aan stress geen tekort. Toen ik als verjaardagscadeau deze massage kreeg, was ik nog niet helemaal enthousiast, maar na deze ontspanningsmassage ben ik dat zeker wel. Heerlijk. Een aanrader. (https://www.facebook.com/klaas.steendam)

Naam

4.6/5

Hier kan jouw review komen